Utánpótlásnevelés Árpádföldön

Tenisztanfolyam Árpádföldön

Az Árpádföldi Tenisz Club idén április 10-től tanfolyamot indít
5-8 éves gyermekek számára 3-4 fős kiscsoportos oktatással, heti 2 alkalommal.
Jelentkezni lehet: Dobó Csilla (06-20-384-89-47) és Dobó János (06-20-802-5992) oktatóknál

Versenyteniszezők nevelése 15 éve Árpádföldön

Másfél évtizedes múltja van az árpádföldi utánpótlás-nevelésnek.
A tízéves korosztálytól kedve a tizenhat évesig bezárólag fiú és lány versenyzőink több tucat versenyt nyertek meg, illetve végeztek dobogós helyeken. A következő játékosokban az a közös, hogy mindnyájan az Árpádföldi Tenisz Clubban fogtak először teniszütőt.

Nagy Izabella

4,5 évesen kezdett teniszezni Dobó János és Dobó Csilla edzők irányításával. 6-9 évesen a Play&Stay versenyeken szerzett dobogós helyezéseket, 10 éves korától pedig a korosztályos versenyeken indult. A 2023-as évet 5 egyéni tornagyőzelemmel zárta. A 12 éves korosztályban a magyar ranglista 4. helyezettje és a Magyar Tenisz Szövetség Utánpótlás Korosztály L12 válogatott keretének tagja. A 2024-es Fedett Pályás U12-es Országos Bajnokságon egyéni versenyszámban 2. helyezést ért el, páros versenyszámban pedig 3. lett.

.

Felméri Anna

6 évesen Dobó János csoportjában kezdte a teniszt.
7 évesen már play and stay versenyeken kezdte gyűjtögetni dobogós helyezéseit, a 2010-es évek elején a korosztályos ranglista középmezőnyébe ért fel.
11 éves korára már tucatnyi érmet szerzett különböző versenyeken.

.

Amberger Hanna

5,5 éves korában, 2008 nyarán fogott kézbe először teniszütőt, szintén Árpádföldön. Nyert néhány hazai vesenyet, és emellett több külföldi versenyen szerzett győzelmeket.
2016-ban a 14 évesek korosztályában a magyar ranglista 13. helyére küzdötte fel magát.
A gimnázium megkezdésekor sajnos abbahagyta a versenysportot.

.

Kincses Kristóf:

Magyarországon talán nincs is olyan korosztályos verseny, ahol valamelyik évben nem állt még dobogóra. Többségét legalább egyszer meg is nyerte.
4 éve tagja a korosztályos magyar válogatottnak. Több győzelmet szerzett külföldi nemzetközi versenyeken, Tennis Europa, és ITF versenyeken egyaránt.
Egyetemi sportösztöndíjat nyert el, így 2022 óta az Egyesült Államokban tanul és viszi sikerre az egyetemi teniszcsapatot.

Kincses Kolos:

A legfiatalabb és legeredményesebb saját nevelésű utánpótlás versenyzőnk.

12 évesen már az ÁTC felnőtt OB-III.-as csapatában játszik, és mérkőzéseinek többségét meg is nyeri. Ő is több éve a korosztályos Magyar Válogatott tagja.

Nemzetközi versenyeken is rendszeresen indul, és szorgalmasan gyűjti a TE és ITF ranglista pontokat.
2023-ban megnyerte a 16 évesek Európa Bajnokságát Monte Carloban.

Kapcsolatfelvétel

    Térkép